SULTAN ABDULHAMİT İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Çağdaş, demokratik, ileri ve gelişmiş toplumun bir bireyi olmanın gerektirdiği, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade eden, temel yaşam becerilerini günlük yaşamına aktarabilen, yaratıcı düşünce sahibi, araştıran, girişimci, insan haklarına saygılı, çevre bilinci taşıyan, öğrenme isteği ile dolu, ruhen ve bedenen sağlıklı, etik ilkeleri özümsemiş bireyler yetiştiren, mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyulan bir okul olmak. Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileri ile işbirliği ve dayanışma içinde bölgesinde ve ilinde en başarılı okullardan biri olma azmi ve çabası ile bulunduğu çevreye değer katarak semtinin ve ilçesinin destek ve teveccühünü kazanmış, farklılıklarınızı bir çeşitlilik ve zenginlik sayan anlayışla kendi okul kültürünü ve iklimini oluşturmuş, içinde bulunduğu toplumun önünde ve ilerisinde, aydınlatıcı, başvurulan, örnek alınan başarılarıyla anılan model bir okul olmaktır.

Misyon: Değişen dünya şartlarında; dini, milli ve ahlaki değerlerimizi koruyarak bilgi toplumu insanını yetiştirmek. Milli eğitim sistemimizin ilke ve amaçları çerçevesinde, öğrencilerini sorumluluk bilinci taşıyan özgüven sahibi bireyler olarak beceri ve yetenekleri ölçüsünde orta öğretime hazırlamak, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi 09:10-13:40 Salı 09:10-13:40 Çarşamba 09:10-13:40 Perşembe 09:10-13:40 Cuma 09:10-14:20
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Muş Farabi İmam Hatip Ortaokulu Kardeş Okul Projesi

Telefon - 0(212) 471 10 25

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sultanabdulhamitiho.meb.k12.tr

Adres - Halkalı Merkez Mahallesi Çınarlı Çeşme Sokak No 35 Küçükçekmece / İstanbul

Öğretmen :48
Öğrenci :548
Derslik :29
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2425
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kuzeyinde İbadullah Camii, Sağlık Ocağı ve Hayat Parkı Batısında Sevinç Evleri ve Bp Benzin İstasyonu Doğusunda Sarayaltı Arafat Cami Güneyinde Hayat Park Evleri bulunmaktadır.

Adres - Halkalı Merkez Mahallesi Çınarlı Çeşme Sokak No 35 Küçükçekmece / İstanbul

Ulaşım BP ve Sevinç Evlerinin aşağısı, Hayat Park Evlerin´in yanı. 79G, 79Ş, 89YB ve HT1 İle orkide durağından 98T,89T ile Nayman Mahallesi durağından inilerek yaklaşık 750 metre yürüme mesafesinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup ; Küçükçekmece Belediyesine 1 km, Küçükçekmece Kaymakamlığına 4 km, İlçe Milli Eğitime 1,5 km uzaklıktadır.