İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - SULTAN ABDULHAMİT İMAM HATİP ORTAOKULU

SULTAN ABDULHAMİT İMAM HATİP ORTAOKULU

Halkalı Merkez Mahallesi Çınarlı Çeşme Sokak No35 Küçükçekmece / İstanbul
Vizyon
Çağdaş, demokratik, ileri ve gelişmiş toplumun bir bireyi olmanın gerektirdiği, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade eden, temel yaşam becerilerini günlük yaşamına aktarabilen, yaratıcı düşünce sahibi, araştıran, girişimci, insan haklarına saygılı, çevre bilinci taşıyan, öğrenme isteği ile dolu, ruhen ve bedenen sağlıklı, etik ilkeleri özümsemiş bireyler yetiştiren, mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyulan bir okul olmak. Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileri ile işbirliği ve dayanışma içinde bölgesinde ve ilinde en başarılı okullardan biri olma azmi ve çabası ile bulunduğu çevreye değer katarak semtinin ve ilçesinin destek ve teveccühünü kazanmış, farklılıklarınızı bir çeşitlilik ve zenginlik sayan anlayışla kendi okul kültürünü ve iklimini oluşturmuş, içinde bulunduğu toplumun önünde ve ilerisinde, aydınlatıcı, başvurulan, örnek alınan başarılarıyla anılan model bir okul olmaktır.
Misyon
Değişen dünya şartlarında; dini, milli ve ahlaki değerlerimizi koruyarak bilgi toplumu insanını yetiştirmek. Milli eğitim sistemimizin ilke ve amaçları çerçevesinde, öğrencilerini sorumluluk bilinci taşıyan özgüven sahibi bireyler olarak beceri ve yetenekleri ölçüsünde orta öğretime hazırlamak, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal
Pazartesi 09:00-16:10 Salı,Çarşamba, Perşembe, Cuma : 09:00-15:20
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
Ulaşım
BP ve Sevinç Evlerinin aşağısı, Hayat Park Evlerin´in yanı. 79G, 79Ş, 89YB ve HT1 İle orkide durağından 98T,89T ile Nayman Mahallesi durağından inilerek yaklaşık 750 metre yürüme mesafesinde.
Yerleşim Yeri
Kuzeyinde İbadullah Camii, Sağlık Ocağı ve Hayat Parkı Batısında Sevinç Evleri ve Bp Benzin İstasyonu Doğusunda Sarayaltı Arafat Cami Güneyinde Hayat Park Evleri bulunmaktadır.
İlçe Milli Eğitime 1,5 km uzaklıktadır.
Saraybosna Kardeş okul projesi