ZİLLER HAYAT KURTARMAK İÇİN ÇALIYOR

04.01.2021 226

Türk Kızılay ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için İstanbul'daki öğretmenlere, öğrencilere ve öğrenci velilerine ve diğer çalışanlara kan bağışı hakkında eğitim vererek günümüzde ve gelecekte gönüllü kan bağışçısı olmalarının sağlanması amacıyla "ZİLLER HAYAT KURTARMAK İÇİN ÇALIYOR" projesi başlatılmıştır.

Proje kapsamında Küçükçekmece ilçesinde belirlenen mevkilerde, belirlenen saat aralıklarında mobil kan alım merkezleri kurulacaktır. Bu çerçevede okulumuza en yakın toplama merkezi aşağıda tüm programda gözüktüğü gibi 15 ve 29 Ocak 2021 tarihlerinde "Halkalı Çarşısı" (Halkalı Meydan) Kan Toplama Alanı olup;  veli, öğrenci, öğretmenlerimiz olarak gerekli hassasiyeti göstererek kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

04-01-2021