"OKULUMDA BİR ÇEKİRDEK BİR ORMAN" PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR

24.01.2022 166

"OKULUMDA BİR ÇEKİRDEK BİR ORMAN" PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR Daha sağlıklı ve yaşanabilir bir gelecek için bir çekirdekten bir ormana... Okulumda Bir Çekirdek Bir Orman adlı e twinning projesi Küçükçekmece ilçesindeki 10 ortaokul ile beraber,  okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmenimiz Elif ELMAS koordinatörlüğünde yürütülecektir. Okullarda bir çekirdeğin günün birinde bir ormana dönüşeceğine olan inançla başlanılan bu projemizde yanan ormanlara karşı sorumluluklarımız olduğunu hatılatmak, öğrencilerimize, velilere ve okul çevresine farkındalık kazandırmak istenmektedir. Ocak- Mayıs ayları arasında yürütülecek olan projemizde afiş, logo hazırlama, okullar arası geziler ve gezilerde fidan paylaşımı, fidan dikimine katkı sağlayacak uzman eğitimleri, çevrimiçi toplantılar yer alacaktır. Proje kapsamında öğrenciler saksılara meyve çekirdeklerini ya da çam kozalaklarını ekerek ilk baharda büyümelerini sağlayacak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında fidanlarımızın okul bahçesine dikimi gerçekleştirilecektir.

24-01-202224-01-202224-01-202224-01-202224-01-2022